Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J24a10r57a 54R13a28n70k

18. 12. 2015 22:22

VCzechs are marking the fourth anniversary of the death of Václav Havel,the country’s first post-communist president, with commemorative eventstaking place around the country. Throughout the day people have beenlighing candles and laying flowers at spots associated with the latepresident.Cardinal Dominik Duka will celebrate a mass in VáclavHavel's memory at the Prague Crossroads Culural Centre and the VáclavHavel Library will host a staging of his play Audience. Fans of theex-president will join a march from Wenceslas Square to the Prague Castle,carrying hand-made hearts created in memory of the late presidentV

0 2
možnosti
Foto

Užili jsme si s Vaším blogem trochu legrace a tudíž Vám i za ostatní děkuji. Jen si dovoluji doporučit, abyste si prošel, kdo s Vašimi komentáři souhlasil a dal plus, případně i kdo oplusoval tyto plusovatele (asi složité, že). A již si můžete udělat obrázek, na jakou strunku jste brnkl.

Nějaký klasik (či mudrc) pravil, že si máme dávat větší pozor na ty, co nás chválí, než na ty co nás kritizují.

Příště se polepšete.

6 1
možnosti

jste mi opravdu odporný. už dlouho

2 0
možnosti
Foto

nikdo vás k tomu ani nenutí.

2 0
možnosti

Cituji vás: "Velký podíl na tvoření jeho osobnosti mělo asi i to, že v době jeho prezidentování mělo přístup k alternativním médiím a internetu minimum lidí. Většina lidí byla odkázána na zpravodajství České televize.". Pár faktů: Václav Havel byl českým prezidentem od roku 1993 do roku 2003. TV Nova poprvé vysílala v 1994, TV Prima začala vysílat v roce 1993. Hlavní zpravodajské relace TV Nova a TV Prima (tehdy Premiéra) měly už od roku 1995 více než 70ti procentní sledovanost. Proč tedy záměrně lžete?

6 1
možnosti
Foto

Nechci nijak přeceňovat tehdejší hlavní zprávy na Nově a Primě, ale myslím, že obsahově to tam bylo o něčem jiném, než o politice či panu Havlovi. ;-)

5 2
možnosti

Tak za tento článek ocitite pravý pravdolářskařský rožeň tolerance a # přijímám;-D;-D;-D;-DR^

5 2
možnosti
Foto

Pane Kvapil, myslím si, že svým způsobem je pan Havel tak trochu náš –nás starších. Předpokládám dle vaši fotografie, že my starší jsme si to období komunistů více „užili“ . Na vás mladších je, abyste hledali své vzory v dnešní době a s němi se ztotožňovali a kriticky se k nim stavěli. Zajímal by mne Váš názor, kdo je roven osobnosti Havlova formátu v naši dnešní společnosti. Děkuji za vaši odpověď.

6 3
možnosti
Foto

Jenže Vy mluvíte za kolik starších pane Pajonku ? Roven Havlovu formátu je podle mého každý člověk, pokud někoho třeba nebude vraždit či okrádat ;-)

6 5
možnosti
Foto

To, že jste o Havlovi před r. 89 nic nevěděl, jako řada dalších, je ovšem Váš problém. Asi Vám stačilo platit známky SČSP, chodit mávat na expo (= existenční pochod = prvomájový) a na akce Z. Kdo se zajímal o stav republiky a společnosti, ten se dozvěděl.

Na jaře v r. 89 slupina pracovníků ve výzkumu podepsala petici, žádající propuštění VH z basy. Jména všech podepsaných přečetli na Svobodné a průšvih byl tady. I povolal si nás příslušný soudruh na kobereček a tvářil se rozpačitě s tím, že víte, já bych za jiné situace to snad taky podepsal. Když jsme odcházeli, prohodil jeden kolega: Jen aby nás za půl roku nepozval znova, ale na chlebíčky a vínečko.

Já si taky kalhoty nevyhrnu, ale Vám, vážený, spadly, a něco nepěkného se na nás vyšpulilo. Rv

8 5
možnosti

'I povolal si nas prislusny soudruh..' nazorna ukazka zvana cesky pseudokomunista.

2 2
možnosti

J82o88s53e27f 49H84e43j74n10a

18. 12. 2015 13:40

TAKÉ SI KALHOTY NEOHRNUJI. A pokud voláte po kritickém názoru na VH, najdete ho (a dost často) v Žantovského životopisu Havel. Ale to vy asi nečtete.8-o8-o8-o

4 0
možnosti
Foto

Měl jsem na mysli kritiku, co by zazněla v hlavních médiích :-) O Havlově půvabu se také nedozvídáme pouze a jenom z knížek, ne ? ;-)

2 1
možnosti

Ve srovnani s clankem pana Stejskala jste napsal odporny pamflet.

A klidne se vy vsichni lzinenavistnici uminusujte.

6 5
možnosti
Foto

v čem vidíte nenávist pane Vokoune?

4 1
možnosti

Vuci VH velmi ohleduplne.

10 3
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)