Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dienstbier? Ať se živí sám, nikoli z peněz daňových poplatníků;-O;-O;-O

0 0
možnosti
Foto

R30o13m17a67n 64K49o50z60e15l

19. 2. 2016 23:51

Něco podobného měla ODS s Julínkem - také pořád omílal své, nedal si nic říct, pořád jen tahat z kapes poplatky, poplatky...dokonce zašel tak daleko, že v přímém přenosu program vlastní strany označil za nesmyslný letáček. Ale pak ho přece jen Topolánek odvolal.

2 0
možnosti

Domnívám se, že pan Dienstbier je již kvůli svému původu, narození a vychování přesvědčen o své zvláštní výjimečnosti. A nesmírně ho urazilo, jak propadl v presidentských volbách. A proto nás, tedy běžné nefunkcionářské Čechy s volebním právem, nenávidí. Pohrdá námi a nenávidí nás. A snaží se nám mstít.

Možná mu křivdím - ale tento dojem ve mně prostě vyvolává.

9 0
možnosti

..... migrační krize se do voleb ještě více prohloubí a Evropu čeká nemálo děsivých překvapení,- vliv to bude mít na volby (byť regionální) v celém evropském prostoru,- takových Dienstbierů, Zaorálků, Jourových, Pelikánů, Halíků, Štětinů .... mají v okolních zemí plnej kýbl a přesto se najdou šílenci, kteří je opakovaně dokážou podpořit. V tomto konkrétním případě však nemastnej-neslanej Sobotka vsadil na špatného koně,- ...... v tandemu s Dienstbierem dokážou zaříznout socany 1,2,3 !

8 0
možnosti

R24o90m17a97n 76M26á54c89a

19. 2. 2016 10:34

souhlas... Dienstbier je predevsim obeti svych vlastnich cinu, jelikoz je ministrem pro lidska prava a rovne prilezitosti.... a tohle tema se proste nenosi a je "vlastizradne"

jinak souhlasim take v tom, ze se muze stat, ze dominantnim tematem pro krajske volby bude islam a migrace... coz mi prijde opravdu bizarni vzhledem ke kompetencim kraju... ale tak je jasne, ze populiste na to nasadi, aby se dostali do funkci... uvidime...

2 3
možnosti
Foto

Je to stejné, jako každé krajské volby, vždy se řeší celostátní témata. Není na tom nic překvapivého. Téma lidských práv není vlastizrádné, pokud se zajímá i o lidská práva všech, bez rozdílu :-)

9 0
možnosti
Foto

Sobotka je v politikaření zkušený harcovník (nic jiného nikdy nedělal a dělat ani nebude a neumí), takže jeho hlavním zájmem je obratná likvidace jeho vlastních konkurentů ve straně.

Neúspěšného kandidáta na prezidenta (leč v ČSSD pro Sobotku velmi nebezpečného konkurenta) Dienstbiera juniora Sobotka po volbách zkušeně "odklidil" na ten pro lidi nejodpornější vládní post a Jiříček pak na něm Sobotkovo očekávání (že se tam úplně znemožní) nejenže splnil, ale možná i překonal. Socani jsou v tomto průhlední jak roztrhaná záclona.

17 0
možnosti

Tak jak rikate, nazorove tvrdosijny, to on je. To ano. Skoda jen, ze se nenarodil o trochu drive. Byl skvelou oporou jedine a te spravne 'strany'.

13 0
možnosti
Foto

Což, samozřejmě, byl jeho otec. A jablko....

4 0
možnosti
Foto

Bylo by tedy nejlepší hovořit o uprchlících pouze negativně, tedy jedním hlasem? Přece je v pořádku, že zaznívají různé názory. A divím se všem, komu třeba vadí uprchlíci ze Sýrie, protože se přece nutně jedná antiasodovce, tedy demokraty, kteří se určitě chtějí přizpůsobit našim poměrům a určitě se chtějí vrátit. To, že do toho proudu se sem tam může vloudit cizí element, je věcí jinou a je věcí ostražitosti našich bezpečnostních složek, jak oddělit zrno od plev.

A dokud nevypovíme mezinárodní pakty, tak se stejně jimi musíme řídit.

0 17
možnosti
Foto

Já někde psal, že je to špatně ? Já psal o tom, že Dientsbier bude užitečná postava do voleb. Někdy je k úspěchu potřebná i strategie ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)