Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

No, Kraďousek leží tolika lidem v žaludku, že TOP-ce tím Kraďous dělá medvědí službu, byť nechtěně. Protože mám za to, že ve volbách ztratí TOP-ka nemálo hlasů jen kvůli všeobecné averzi ke Kraďouskovi. Dobře jim tak!

Protože to co pravice předvedla ve svém posledním vládnoucím obdobím, na to se jen tak nedá zapomenout (buzerace nezaměstnaných na hotspotech, krácení invalidních dávek, zvyšování daňové zátěže a v neposledním radě rekordní navýšení státního dluhu!)

0 0
možnosti
Foto

A, pane Lévy, co je to ten "neposlední rad"?

0 0
možnosti
ZH

právě se ty dva bl.ci - Kalousek s Fialou dopustili strategické chyby v záchraně svých pseudo partají. I když církevní restituce taky kupodivu přežili. Ovšem teď na.rali mladou generaci a otevřeli jim oči po dlouhodobém kolísání v názorech na stávající dění v České kotlině. Omlouvám se za naznačené vulgarizmy, ale to se nedá vydržet. Na ČT se koukám pouze s černým uhlím v mordě, neboť se mě chce blinkat velebnosti....!;-(

1 0
možnosti
JK

;-D Mladé generaci je šumafuk, jak se nějaký svátek jmenuje. Je spíše zajímá to, že se sněmovna hádá o prkotiny.

0 0
možnosti
VM

Já bych jen dodal, že naprosto stejné pocity v dutině břišní mám, jenom Kalouska vidím. Hezký den všem :-)

4 0
možnosti
DB

předpokládám, že jste také student. Nevím, co studujete, ale pokud vás alespoň trochu zajímá ekonomie , tak se prosím podívejte na Kalouskovu přednášku na VŠE.

https://www.youtube.com/watch?v=EJZzNKOlQGA

Podle mne se tam jedná jen a jen o obrovskou manipulaci mladých lidí tak, aby si je vládnoucí třída připravila na dobu, kdy jim bude 40 a budou mít rodiny. Ta přednáška je absolutní katastrofa. Z MÉHO POHLEDU.

Pokud budete mít stejný dojem, je vám pak naprosto jasné, jakou práci PŘEDEVŠÍM odvádí Kalousek. Vlastně jen pokračuje v práci jistého Klause, který manipuloval mozky lidí tohoto národa zakoupeným směrem, a platil INSTITUT CATO z USA.

3 0
možnosti
BM

Je to Kalouskova ješitnost, zároveň vidí že se konec jeho kariéry blíží tak kope kolem sebe. A jelikož je přece jen dosti výrazná osoba, strhává sebou i ty co mají snížený mozkový potenciál. Je mi ho líto. Mě se Ruzyně také více líbila než letiště nějakého Václava Havla.

3 0
možnosti
BM

Kalousek vrtí psem. A to je všechno. Ještě snad to, že se některým hodí zapomínat na zvěrstva nacizmu.

3 0
možnosti
SB

Máme zvláštní opozici, zejména ODS s TOP. Cokoli udělá vládní koalice, vždy je to špatně. Myslím, že jim to lidé při volbách sečtou.

4 0
možnosti
PK

A vy si vážně myslíte, že to někdy bylo jinak? Vážně si to myslíte ?8-o8-o8-o;-D

2 0
možnosti
JS

J23a48n 96S32o90u59č21e26k

3. 3. 2016 7:28

Zcela přesné. Od svého vzniku se svátek 17. listopad jmenoval Mezinárodní den studentstva. Tak proč, když se mu dnes vrací původní a mezinárodně uznávaný název, tzv. pravice kolem toho tolik povykuje, skutečně netuším. A hlásat, že se někdo snaží 17. listopad brát studentům proto, že ho přejmenuje na Mezinárodní den studentů, je poměrně zvrácená logika.

1 0
možnosti
JP

Vůbec nevíte oč jde, mládí Vám může být omluvou, ale jen částečnou. Nezažil jste rok 1989 a vládu komunistů. Studium historie a historické povědomí je u nás bídné, tak si to špatné možná budeme muset zopakovat.

1 3
možnosti
Foto

Ale vím, jen mám na to jiný pohled, to je celé ;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)