Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Říká se,že největší antikomunisté se rekrutují z řad nejkovanějších komunistů.Co Vy na to,pane Bárto?:-PRvV

3 0
možnosti
MB

Říkají lidé jako Vy? To se pak nedivím.

1 1
možnosti
MB

Cituju slova neurologa p. Stránského: "Na jedné straně stojí naprostý patolízal Jiří Ovčáček, který ochotně hledá neexistující článek, na druhé prezident Miloš Zeman, který trpí buď hulvátstvím, nebo demencí. Nerad bych mu připisoval to první, ale jako neurolog musím objektivně konstatovat, že máme prezidenta, který začíná ztrácet veškerou slušnost a soudnost, a to z organických důvodů, na základě celoživotního stylu, kombinace alkoholu a kouření, podloženého jeho narcistickou povahou. On se prostě nedovede omluvit za něco, co spáchal. Bohužel jako hlava státu se chová naprosto opačně, než jak by se chovat měl. Právě tato patologická urputnost prokazatelně dokazuje, že trpí počáteční demencí." I o tom je Váš článek. Rv

Zdroj: http://www.denik.cz/z_domova/neurolog-a-vydavatel-pritomnosti-zeman-trpi-ztratou-pameti-a-demenci-20160302.html

Zdroj: http://www.denik.cz/z_domova/neurolog-a-vydavatel-pritomnosti-zeman-trpi-ztratou-pameti-a-demenci-20160302.html

1 0
možnosti

Pokud se má mluvit o pitomosti zvané "rozdělení společnosti", pak vzpomeňme na prezidenta Havla, kterak se Schwarzenbergem nás odřízli od východu. Tím významně přispěli ke ztrátě mnoha východních trhů, k likvidaci mnoha našich podniků s dlouholetou tradicí, a také k rozbití Československa a k nespokojenosti hlavně Moravanů a Slezanů. Ještě jeden takový Havel anebo Schwarzenberg a z naší krásné vlasti by zůstal akorát kousek někde mezi Prahou a Plzní. To prezident Zeman ví, že světové strany jsou čtyři R^

6 8
možnosti
ZB

Tak pane autore,největší komunistka na blogu Vám dává palec nahoru.Můžete být na sebe hrdý...;-)

6 5
možnosti
Foto

Podle této logiky je zbytečný jakýkoliv parlament, pokud se nedostaví ani půlka voličů. A dnešní zákony vlastně odhlasovala tím pádem ta část poslanců, která zastupuje odhadem tak 1/4 voličů, když započtu i ty, co nepřišli k volbám. A tudíž jsou zbytečné, neplatné, protiprávní.

-------------------

Takže to zkusme vyjádřit normálně. Ti senátoři, co se diskuse nezúčastnili a nehlasovali to berou jako, že se zdrželi, nebo že je jim to jedno. Je to stejné jako s voliči u voleb. A nebylo potřeba psát takto sáhodlouhý eleborát.

5 4
možnosti
Foto

Pane Flaško, opět jste mě nepochopil, ale to je normální, každý přemýšlíme jinak:-) O zbytečnosti jsem nepsal vzhledem k účasti a už vůbec ne o počtech voličů, ale o tom usnesení, co se schválilo. Mimochodem pokud byste dobře četl píší tam i o tom, že senátoři legitimně vyjádřili svůj názor :-) Mimochodem, když píšete o zbytečnosti mého blogu, nikdo Vás nenutil ho číst :-)

6 4
možnosti
PB

.... to z teho se na tem hradu asi pominou,- zavřou dveře, zatáhnou závěsy, vypnou všechny mikrofony, - žádný tiskovky, žádný výjezdy za plebsem po republice, žádný státní návštěvy, kladení věnců,- ...... zkrátka po tem usnesení vodstěhujou celej ansábl do Lán a tam budou v klidu vegetovat dva roky do dalších voleb a celá společnost je rázem sjednocená, žejo V?!

4 2
možnosti
Foto

Ano, tenhle oranžovej senát, je naprosto zbytečnej, a už vůbec není pojistkou demokracie, to je fakt ... spíše naopak, je hrobařem demokracie ... taky byl tím, kdo se nemalou mírou podílel na celkové devastaci politické kultury, i tím že spolu umožnil zavedení přímé volby prezidenta, ve stavu, kdy společnost na to nebyla vůbec připravena, na rozdíl od všech levičáků, odborářů a Milouše Zemana; senat je a byl tím, kdo se podílel na tom, v jakém stavu je tato společnost - nemusím Dientsbiera ml. ale z jiných důvodů, než že se jen snaží dělat to, co nese jeho funkce - a to že se mu nelíbí chování a vyjadřování Zemana, to dokonce schvaluji ... protože mají jednoznačně pravdu, vše ostatní jsou jen zbytečné řeči a mlžení. Slepci, kteří nevidí, co se v této zemi skutečně děje, mohou klidně juchat a psát podobné hlouposti, ale to, že se vracíme do starých časů, dokonce se starými strukturami a tedy ke starým zvyklostem, to se tím nezmění. Jací lidé z toho mohou mít radost?

6 6
možnosti
ZB

Podle posledního průzkumu by 25 procent lidí uvítalo vládu "pevné ruky" a dalším 21 procentům lidí je úplně jedno,v jaké společnost budou žít...:-/

1 0
možnosti

Karma vás,

nemine, za trest, že nesouhlasíte s našimi skvělými senátory!

7 4
možnosti

Každý prezident rozděluje společnost. Ale ani sto Zemanů ji nerozděluje tolik, jako jeden jediný havloid, sluníčkář nebo příslušník "pražské kavárny".

16 9
možnosti
Foto

už zase to nálepkování, vy se bez toho neobejdete

4 1
možnosti
PP

Ač rozhodně nepatřím k voličům ani sympatizantům ČSSD, jsem přesvědčen, že pokud se urychleně nezbaví takových "politických mrtvol", jakými jsou Sobotka a Dientsbier, dostanou se velmi brzy na pozici volitelnosti. Politické strany mi v poslední době připadají, že páchají sebevraždu a přenechávají pozice pochybným hnutím.

Ať už si o těch lidech mohu myslet co chci, nemohu se zbavit dojmu, že jedinými skutečnými politickými veličinami byli Václav Klaus a Miloš Zeman. A nyní je tu tak slabá garnitura politiků, že zůstává rozum stát.

17 2
možnosti
Foto

Navážíte se do senátorů TOP09, zelených, KDU a dalších......

Ale oni chodí do práce, za kterou jsou placení. Kdežto zřejmě Vaši oblíbenci do práce nechodí. Ale senátorský plat pobírají.

3 8
možnosti
PP

Je otázkou, zda nepracovali ostatní jinde a lépe na daleko podstatnějších věcech, než je nějaká nicneříkající, pochybná a naprosto zbytečná výzva prezidentovi.

4 2
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)