Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vytanula mi na mysli jedna veselá příhoda z vojny, kdy jsme šli poprvé do jídelny na snídani a můj dvoumetrový spolubažant si stoupl do fronty za mechem obrostlého mazáka středního vzrůstu. Ten se otočil, přejel ho pohledem až nahoru k hlavě a pronesl památnou větu: "Člověče, vy jste vysokej, nese®te mě !" :-)

0 0
možnosti
JH

Nezapojím se příliš pod textem mladého Havránka. Jenom připomenu, že tan zlatý kočár sice jel Londýnem, ale britští demokraté v parlamentu proti čínským levárnám protestovali veřejmě. Nezavírali při tom dveře. A nezažili dvě okupace vlastní země v jednom století, jako čecháčci;-O Je směšné srovnávat nesrovnatelné!!!!!! Nám do britské demokracie i noblesy malinko chybí;-€

2 0
možnosti
Foto

Takto noblesně se na adresu Číny a čínského prezidenta vyjádřila britská královna:

"Na úvod slavnostní večeře řekla, že návštěva čínského prezidenta v Británii znamená „milník v tomto nebývalém roce spolupráce a přátelství mezi Spojeným královstvím a Čínou“. Panovnice ocenila také „globální partnerství“ obou zemí při reakci na naléhavé výzvy. Británie a Čína jsou podle ní „správci mezinárodního systému založeného na pravidlech“. Alžběta II. vyjádřila přesvědčení, že britsko-čínské vztahy se nyní posílí „na mnoho příštích let“ a uvítala například rostoucí počet podnikatelů i turistů v Británii."

Toto je zveřejněné na IDnes.

4 0
možnosti
PB

..... tak si kluci v Práglu zabojovali a Čínani z teho chytli takovej nerv že sa dneska ráno stáhli z Tibetu,- a prej už nebudou pomáhat Kimovi,- a vodedneška žádnýho zločinca nepopravijou (budou je na popravy expedovat do USA,- to tam letí domluvit, žejo),- a v tichomoří všechny umělý ostrovy vyhodijou do luftu a Čínský moře přejmenujou na Pravdoláskový moře,- ...... kóóónečně to dal někdo do richtiku V!

2 0
možnosti
Foto

Takže, ačkoliv článek nebyl vůbec o obhajobě Číňanů, kteří napadají Čechy, tak někteří lidé zde z toho udělali ústřední téma. Ať žije diskuze a jejich nejčastější přispěvovatelé :-)

3 0
možnosti
PK

P87a30v87e97l 44K84u60l68a

30. 3. 2016 11:42

Máte pravdu, není o obhajobě Číňanů, je o obviňování Čechů ;-D

2 1
možnosti
ON

Tak pak se nemůžete divit když vy jako komunista přijdete mezi slušné lidi a dostanete přes ústa.

1 10
možnosti
Foto

taky voduševnělé ;-D;-D;-D

8 1
možnosti
JB

Číňané ať si klidně svého prezidenta vítají, ale podotýkám - klidně! Já vím, že něco mohlo být vykládáno jako provokace, ale když si vzpomenu na ty zuřivé, fanatické tváře vítačů - tentokrát číńanů, kteří se jak divá zvěř vrhali na všechny kolem, co si dovolili mít jinou vlajku než tu správnou čínskou, no tak jsem nevěřila vlastním očím, že to se děje v České republice, v současnosti. 8-o Vrhali dokonce i n tramvaje, kde kdosi mával Tibetskou vlajkou, na to, jak nerespektovali policajty, to si nevzpomínáte? Jak se zastavili někde autem uprostřed silnice a rozdávali vlajky? Zkusil byste takhle zastavit někde vy, zvláště v Praze. Byl to hnus, jak se policajti plazili, zase někomu podlézáme. Prostě to chování, jak cizinců, tak místních chráničů, kteří zase chránili někoho úplně jiného, než měli, mě zase dostalo.

12 0
možnosti
PK

P27a67v66e79l 21K37u11l87a

30. 3. 2016 9:54

R^R^R^ no jo, prezident nám prostě vrátil hrdost a nezávislost. Tu samou, se kterou mnozí vítali nacistické i sovětské okupanty RvRvRv

6 2
možnosti
Foto

Lubomíre, ono to zkreslování není jen v tomto případě. A lze jen dodat toto : Má slova narazí na zeď sobecké spokojenosti, která je jako křivé zrcadlo. Všechno překroutí. Kdybych řekl jakoukoli moudrost, ozvěnou se ke mně vrátí fráze prázdnější než žvást opilce. I kdybych přinesl přímo z fronty usmrcené dítě, ozve se jen lživý nářek představitelů elit, a to takový, jaký si bude přát ke všemu lhostejný dav, který je má znovu postavit do čela. Nikdo se nezvedne, aby se šel pokusit zachránit sourozence či matku toho dítěte.

4 2
možnosti
Foto

Ano, tady jde krásně vidět, jak předsudky utvářejí názory. Vůbec mi nešlo o obhajobu Číńanů, ale o to zamyslet se nad jejich chováním a chováním některých provokatérů. ;-)

2 3
možnosti
JB

J66a43n 54B43e48z59d34ě36k

30. 3. 2016 9:15

Ano, přesně tento pocit z ČT mám. Zvou si jen lidi, kteří říkají co je žádáno slyšet.

Když tam byl vedoucí hradního protokolu za Havla a byla očekávána kritika, on je překvapil tím, že přivítání bylo v rámci zvyklostí. Rozhovor rychle skončil.

Z každého redaktora je jasně cítit co si myslí a zřejmě mají vzadu ve studiu sochu Dalajlámy :o)

12 1
možnosti
DV

D46a29v89i14d 76V92l17k

30. 3. 2016 9:13

Milý pane Kvapile. Já si ve své zemi můžu jít kam chci a klidně s ujgurskou vlajkou. A žádný Zemanův "Host" z Číny by mne neměl u toho napadat. Vašemu blogu dávám RvRvRvRvRv

14 4
možnosti
Foto

Pro pana Kvapila je to ve Vašem případě spíše pocta:-)

7 3
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)