Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Politika není láska.. A kníže stejně miluje jinou.. Jinak já nevolil knížete ani Zemana.. Dnes po zkušenostech bych dal přednost Zemanovi.. :-)

2 0
možnosti

R^ A k tomu to jaro, čas lásky a rozpuku... No, kolem mě všichni volili Zemana. Přišlo mi samozřejmé, že ho volil i můj oblíbený soused. Po volbách jsme hodili řeč a z milého pana souseda vylezlo, že volil Schwarzenberga. Doma mi to nešlo do hlavy a říkala jsem si, že až ho příště potkám, tak se ho zeptám, co ho proboha k takové volbě vedlo. Ale nezeptala jsem se dodnes a už se ptát nebudu. Máme jiná témata, například postřik broskvoní proti kadeřavosti apod. :-)

2 2
možnosti
Foto

Vypadá to, že většina zdejších diskutujících jen závidí:-P Holt jsou často v postavení, že ani tˇuk. A kdyby kvůli politice. A tak si ,,tˇuknou" alespoń v diskuzi;-D

1 2
možnosti
MS

A co jako máme závidět ? 8-o

4 0
možnosti
MS

Trochu se obávám o osud vašeho partnerského vztahu, protože vaše dívka dříve či později dojde zákonitě k názoru, že volič Zemana musí být dost velký trouba (toto soft označení používám jen kvůli tomu, abych nepřišel o další íčka:-)).

3 3
možnosti
TH

Pokud pan autor nějakým záhadným způsobem neumožňuje slečně přístup k informacím, na jejichž základě by o Miloši Zemanovi měla velice rychle jasno, tak se dá takové soužití pochopit. V opačném případě je to velmi nesourodá dvojice. Opačné magnetické póly se přitahují, ale Miloš Zeman je takový polarizátor, že dokáže i fyziku ohnout k obrazu svému.

4 0
možnosti
Foto

R^ Dost dobrý;-) Navíc, zatím, snad, ještě nejste ve vztahu, kdy názory rozdělují, koryta spojují. To je oblíbené motto K.Sch. a vždy se jím řídil i řídí. Ovšem přítelkyni to asi raději neprezentujte, aby si to nevyložila jinak:-)

P.S.: u Bimba, pardon, M.Z., též Mlha řečeného, byl problém vždy. Jak pravil jistý, později zavražděný, Mrázek: ,, Co s tím Mlhou, toho prachy nezajímaj";-D

1 4
možnosti
PK

P15a65v11e29l 89K38u29l61a

2. 4. 2016 18:35

Jen tak pro zajímavost, kdy šlo K.Sch. o koryta? Schválně:-)

1 0
možnosti
TH

Kdyby má žena byla příznivkyní Zemana, tak by zaujímala k řadě věcí úplně odlišný postoj, jistě by vyznávala rozdílné hodnoty a z toho důvodu by se mou ženou stát nikdy nemohla. Ano, až tak negativně vidím morální kvality našeho prezidenta a souhlasím s Radimem Špačkem, který ve včerejší příloze LN prohlásil: "...je to vlastizrádce a zbývá jen doufat, že tato noční můra už brzo skončí."

3 1
možnosti
JV

Gratuluji k vasi divce ,ona ma aspon rozum. Muslim ,ze je pro vas skoda.

5 3
možnosti
JN

J14i34ř67í 67N20o75s68e29k

2. 4. 2016 15:58

A tomu se, milé děti, říká demokracie :-)V:-)

2 0
možnosti
PK

P65a90v72e56l 70K23u77l36a

2. 4. 2016 18:38

Já bych to nazval spíše "zaslepeni láskou", nebo tak nějak. To je jako když se do vás vegetariánka zamiluje tak, že vám k večeři udělá steak:-)

2 0
možnosti
BG

Píšete, že Vám Vaše dívka vyčítá, že ve svých článcích jen kritizujete. Něco na tom bude.

Ale opravdu musíte psát jen kritické články? Tím chci říct, že kdyby se Vaše přítelkyně neozvala, nenapsal byste sám od sebe nic pozitivního? Proč?

3 0
možnosti
Foto

to neřešte, kdyby měl člověk furt měnit svůj politický názor podle toho, s kým zrovna chodí, tak by byl jak korouhvička

2 3
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)