Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

autorku puvodniho textu tak trochu napadate, ze jede chytre na populistickem tematu. Mozna...jisty ale je, ze delate to samy, co ironicky komentujete. Mne je ale puvodni text blizsi, nez vase kopie. Je pravdivej a bez zbytecne ironie.

2 3
možnosti
Foto

Zkuste prosím dočíst blog celý, co je populistického na tom, kritizovat prezidenta ? ;-) O tom, že je Vám bližší se hádat nebudu, ale s tím konstatováním pravdy ? Ta generalizace poslední věty mě trochu u Vás zklamala, stačilo vyjádřit pouze svůj názor ;-)

0 0
možnosti
JS

Je to pro vás těžké, ale smiřte se s tím, že jsou i lidé kteří Zemana neobdivují jako vy, ale vidí jej spíše bez růžových brýlí.

4 1
možnosti
Foto

Bohužel Vy a pánové co Vám dali plus asi nedočetli blog dokonce, tam jsem to s tím obdivem i růžovými brýlemi vysvětlit, škoda, snad příště ;-)

0 0
možnosti
Foto

Je to paní učitelka, ale chová je soudružka učitelka. Toto chování soudružek učitelek se v průběhu času nemění, je to dáno geneticky, soudružky mají čich na to, co se po nich politicky žádá a snaží se vyhovět.

8 3
možnosti
JL

Proč nebude autor nikdy český prezident? Chce se omluvit za Peroutku. Tak tudy cesta na Pražský hrad, příteli, nevede. A slovo "narcis" nepoužívat, nejvíc lidi naštve pravda.

0 0
možnosti
MN

Miloš Zeman byl odjakživa takový, jako je dnes, se všemi svými přednostmi i nedostatky. Ale v minulosti nikdy nikdo neomdlíval z jeho "nevhodného chování a vyjadřování" a lidi to neřešili, spíš se tím bavili.

Podívejte se, jak vizionářsky viděli v roce 2002 jeho budoucí novoroční projev Šimek s Bubílkovou v pořadu Politické harašení:

https://www.youtube.com/watch?v=YcDiJaFM_n8&feature=youtu.be

No a paní učitelce s její politicky angažovanou třídou bych jen vzkázala, ať se z toho pana prezidenta Zemana nepo.........

13 5
možnosti

On měl nějaké přednosti? Jéžiš....

1 1
možnosti
Foto

Ten kdo miluje Zemana si vždy bude hrát na intelektuala

2 4
možnosti
KB

Selská? Spíše odpovídající vašim intelektuálním schopnostem. A v těch jste jaksi nesmělý.

7 7
možnosti
Foto

bocek pokud milujete zemana není co řešit

2 0
možnosti
Foto

Někdy počátkem osmdesátých let se proslavila učitelka, která si na jakémsi setkání pedagogů s ministrem postěžovala na spisovatele Bohumila Hrabala. Jak prý má svým studentům vysvětlit, co je to frndička? Nebo snad prcinka...

11 0
možnosti
JV

J66i82ř10í 18V86o51l67e80k

4. 4. 2016 22:53

vidíte, a Zeman s tím byl , v rádiu, hotov raz dva

2 0
možnosti
JP

Asi tak: jde to s Vámi od deseti k pěti;-(

2 6
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)