Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

....cemper svého času v nějakém svém výpotku tvrdil...že kliniku vypálila (pominu nyní skutečnost, že došlo prakticky jen k očouzení výlohy) stejná skupina "pravicových" živlů.....která napadla (za uměleckého řízení muže v hnědé bundě) i pokojný průvod slunčat....

zřejmě to mělo dobře ozdrojované...neb smazán nebyl....

1 0
možnosti

P73e98t47r 87K69ř46í96ž

25. 4. 2016 17:30

Pane Kvapile, dovolím si překopírovat začátek reakce Richarda Veselého z diskuse pod článkem idnes o předmětných nápisech. Myslím, že to vystihl dobře:

"Úplně vidím pravicovou plešku, jak v metru píše sprejem "uprchlíci"....:-/"

Nápis začínající "uprchlíci" blog pana Cempera ukazuje. Skutečně dost "proti srsti".

Totéž pan Libor Vykoupil: "Připadá mi to celé takové úhledné až korektní. Žádné "opice či černé něco", ale "uprchlíci nebo migranti". Kdo jinak přesně ví, které kavárny jsou jaké? Řekl bych, že to byl takový zapálený Říšský sněm podle Hate Free."

Takže ve svých názorech rozhodně nejste osamocen, jen jste se asi ozval jako první.

7 0
možnosti

P73a13v94e65l 84K43u79l64a

25. 4. 2016 10:19

Máte pravdu, o proti uprchlícké vandaly určitě nešlo :-/:-)

2 0
možnosti

..... by mě teda zajímalo, jak to zamotá palicu zákonodárci až se stanou ti "protipřistěhovalčtí" třídou ?! ,- to by pan Cemper mol bejt stíhanej za hanobení určitý třídy když teda porádně neví kdo to byl, žejo ;-D ?!?

6 0
možnosti

souhlas v tom, ze lepsi formulace by byla "neznami vandalove" i pres napis "uprchlici tahnete", ktery je uveden na jedne z fotek

kazdopadne me zaujala veta: "...ovšem pan Cemper a zdejší admini již mají asi jasno i bez policejních závěrů."

takze Lubomir Kvapil ma jasno o tom, o cem maji admini jasno :-) neni to tedy ze stejneho ranku jako tvrzeni onoho Cempera?

1 4
možnosti

ale je tam tedy to "asi"... abych nebyl nefer :-)

2 0
možnosti

To by ovšem, pane Kvapile, v důsledku znamenalo, že jsme měli stáhnout všechny blogy spojující události v Kolíně s migranty - protože ve chvíli, kdy to bylo aktuální, rozhodně nebylo uzavřeno policejní vyšetřování. Což jsme - jak jistě sám víte - neudělali. Takže ano, pravidla platí stejná.

Hezký den,

Tereza Janků

2 9
možnosti
Foto

což by ovšem znamenalo, že kodex blogera uplatňujete jen tak nahodile :-)

11 2
možnosti

D53a80v13i62d 80V32l54k

25. 4. 2016 9:08

Ani jsem to nedočetl pane Kvapile. Nicméně předpokládám , že Vaši věrní Vám to okarmují.

2 6
možnosti
Foto

Opět jste na omylu pane Vlku, jako vždy :-) Můj jediný věrný čtenář je má přítelkyně a ta mi jistě k tomuto článku karmu nedá ;-)

1 0
možnosti
Foto

Jsem trošku bokem, ale trošku mi tato kauza připomíná prazvláštní vraždu opozičního Borise Němcova před Kremlem. Všichni museli rychle vydat stanoviska. Západ měl podezření na Kreml, Kreml zase musel dlouho čekat, vyjádřit soucit matce oběti a pak sdělit, žes se jednalo určitě o provokaci například ze strany opozice. Pak do toho vstoupila dcera Němcova a řekla, že vinu má i tak Putin, ačkoli ještě nebylo nic prokázáno, protože Putin se s taťkou neměl rád. Putin musel najít viníky, ti byli známí jeho přítele Kadyrova a byl z toho totální guláš.

3 0
možnosti

Odzdrojovat znamená co? Zbavit zdroje?

1 0
možnosti
Foto

divné slovo co ? budu rád, když dáte návrh na lepší slovo :-)

1 0
možnosti

P14a90v70e37l 37V51é86b24r

25. 4. 2016 8:30

V jiném blogu (http://houska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=506094) je uvedena zajímavá myšlenka: Ty hanlivé nápisy nejsou zřejmě dílem nácků, ale naopak, lidí z opačného spektra, tedy sluníčkářů. Napovídají tomu jak kamerové záznamy, na kterých jsou při psaní těchto nápisů lidé odpovídající popisem spíše běžným sprejerům (kteří bývají pohříchu spíše levicového zaměření), než náckům a tak rozbor textů: Žádný nácek (ba ani slušný "běžný" člověk) NIKDY nepoužije pro označení těch lidí mermo mocí deroucích se do Evropy slovo "uprchlík"!

14 1
možnosti

Přesně tak. Někdy stačí jedna přehlédnutá maličkost, aby celá pracně vykonstruovaná propagandistická bublina praskla

1 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)