Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

...;-D zde v napsaných názorech mnoho pisatelů přehlíží tu skutečnost,že pro "kopnutí" do prezidenta poslouží momentálně i názor neznámé osoby natož Soukalové;-O

4 5
možnosti
PH

P29e26t48r 40H23a98j57d55a

13. 5. 2016 23:57

Takže to vykompenzujeme stupidním článkem ?

1 3
možnosti
JV

Je to její osobní vyjádření - něco jako že nemá ráda špenát..Každý to má jinak..

3 0
možnosti
FV

Tak by mě zajímalo, když je iDnes dle vás bulvární a manipulativní plátek, tak proč zde, proboha, píšete? 8-o

7 7
možnosti
MB

Když má někdo názor na práci novinářů idnesu, tak ho má napsat do Lidovek, Timesů nebo Izvěstijí?

5 2
možnosti
Foto

Souhlasím. To je ta absence novinářské etiky a pokud to schvaluje i redakce tzv. seriozních novin, je to na pováženou. Rv

6 2
možnosti
AK

Není co dodat, přesně jste to článkem vystihl. Ta účelovost z celé věci jen kapala.

12 3
možnosti
SH

Pane Kvapile, píšete o sobě, že jste "nechutně neobjektivní jedinec". Pokud vykrátíme zápory, jste "chutně objektivní jedinec". Což Váš článek potvrzuje, i když to mnohým, zdá se, nevoní.:-)

8 4
možnosti
Foto

Pan Kvapil vyjádřil svůj názor, se kterým nesouhlasím, ale respektuji ho. Ovšem o objektivitě nemůže být řeč. A je to tak správně, protože žádný osobní názor nemůže být objektivní.

5 2
možnosti
Foto

No, tak srovnávat Soukalovou s Nedvědem je trochu mimo mísu. Názory Gabriely Soukalové totiž zajímají pravděpodobně více lidí, než názory uplakaného fotbalisty. Ale když Jiřina Bohdalová podpořila Zemana, byly toho také plné noviny a byly o tom i články na iDnes. Takže, pane autore, nebuďte přecitlivělý. :-)

9 8
možnosti
AK

A už tu máme kádrování:-D

5 6
možnosti
SB

Za dvacet let nikoho nebude zajímat, kdo v sezóně 2015 - 2016 vyhrál světový pohár. Ale Evropu bude velice zajímat, co se tady dělo v souvislosti s těmi problémy, ve kterých Zeman v rámci svých omezených možností dělá vše pro správnou stranu, tedy ve věci migrační krize.

Jakkoli jsem Soukalové ve všech jejích závodech fandil, tak bez slastného pocitu, že to vyhrála Češka, bych se obešel. Avšak bez pořádku v Evropě se jako Evropan neobejdu.

Pro mne je důležitější správný postoj českého prezidenta ve věci migrační krize než medaile a poháry, které získávají čeští sportovci, což platí i pro medaile a poháry, které získala Soukalová.

9 13
možnosti
Foto

Takže Zeman udělá pořádek v Evropě? :-)

15 4
možnosti
Foto

Vaše srdnaté rozjímání nad prodavačkou v sobě nese sice pravdu, leč to už jsou holt noviny, co žurnalistický svět světem stojí. Koneckonců - proč Vy si všímáte Gabriely Soukalové? proč nepřinesete rozhovor s prodavačkou z Vašeho koloniálu?

Skutečně si kladu otázku, kdyby se vyjádřila pochvalně, zda byste měl dnešní blog. A vysloveně mi cukají koutky úst, použijete-li spravedlivě Pavla Nedvěda a jako napotvoru - on, co ale taky furt někde lítá - má názor jiný .Tedy Váš.

Rozhovoru jsem ten čas nevěnovala, až budu, budu-li mít pocit velké manipulace , tak srazím paty a máte mě tady...Jenže... každé noviny mají svůj směr, proto si některé kupujem a jiné ani náhodou.

11 4
možnosti
Foto

Bylo to o novinách Radko, nikoliv o názoru Soukalové ;-)

7 0
možnosti
MV

Odovídala na otázky? Odpovídala. Vyjadřovala svůj vlastní názor? Vyjadřovala. To, že její názor neladí s Vaším, je normální. Ale proč u toho tolik kopete a fabulujte s jakousi vybajenou postavou prodavačky oproti reálné GS, to mi hlava nebere. Mám stejný názor jako GS stran pana Zemana. A samozřejmě nebudu kopat do jeho příznivců - jen vyjádřím svůj názor. Tečka.

14 5
možnosti
Foto

Nepochopil jste, škoda. Vůbec jsem nekritizoval názor slečny Soukalové ;-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)