Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máme prezidenta, který byl usvědčen soudem jako lhář v době kdy byl premiérem. Jeho  funkční období premiéra doprovázela jedna aféra za druhou ( Bamberk, Olovo) Z té doby je znám jeho sklon k alkoholu. ( viz rekace Čtvrtníčka v televizi na jeho návrat ze zahraniční cesty, kdy vstoupil z letadla ožralej jak slíva.  Scénka měla název  Návrat idiota) Za doby co byl premiérem vznikla aféra takzvaná Mostecká, za něj podivným způsobem přišel k majetku Babiš. Jeho prezidentskou kampań sponzoroval  plynárenský gigant Lukoil  ve které má firmu Martin Nejedlý,( jeho důvěrník a poradce)  která je součástí  Lukoilu.Bývalý špičkový volejbalista Nejedlý doprovázel prezidenta mimo jiné i na konferenci na Rhodos pořádanou někdejším rozvědčíkem KGB a dnes Putinovým důvěrníkem Vladimírem Jakuninem. Jezdí s ním i na další zahraniční cesty, zejména po zemích bývalého Sovětského svazu, kde má velmi dobré kontakty.Jeho  firma Lukoil Aviation Czech podle obvodního soud v Praze okradla stát třicet miliónů korun, které musí vrátit státu.Další podivnou osobu, která radí Zemanovi je Mlynář.  Odtud pramení Zemanova láska k Rusku. Každá zahraniční návštěva Zemana skončila ostudou. Zeman ví, na kterou skupinu obyvatel má cílit a to také dělá a ta mu také tleská. Té nevadí jeho chování, protože on je takový prostý, lidový, jako oni  a to jim vyhovuje. Na drou stranu je výrazná většina, která se za svého prezidenta stydí.

10 10
možnosti
JC

Zase snůška nepravd. Klasika u Vás.:-)

Kde byla ta výrazná většina, když byly prezidentské volby, co?:-)

10 9
možnosti
PB

..... šak von ten pedagog Klvaňa chce stejně prezidentskej post v ČR zrušit,- prej je zbytečnej ! ,- ..... ááále keby bol na Hradě ten oný Kiska, možnááá by se nic rušit nemuselo ?!? ,- u těch intelektuálů nikdy nevíte na čem jedou !

3 2
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu.

Karma R^

11 8
možnosti
RH

Víte ony "ku*dy", "ho*na", "ku*rvy", věčně opilý prezident, trapné bonmoty, agenti východních despocií a mafiánské struktury na Hradě prostě každému nevoní. Potom vedle Zemana vypadá jako anděl každý druhý... (výrazy z uvozovek je třeba domyslet, pravidla slušné diskuze bohužel neumožňují věrně citovat našeho pana prezidenta)... :-(

13 14
možnosti
JB

Kdy byl prosím opilý???Máte nějaký důkaz a nebo čerpáte z bulvárních drbů??

12 12
možnosti
JB

My máme Prezidenta,Slováci Bruselem vycvičenou opičku,bohužel Rv

15 11
možnosti
JK

Slováci mají prezidenta uznávající ústavní systém země, my máme burana schopného jít proti všem a porušovat pravidla všude, kde je to možné...:-)

12 11
možnosti
JK

Lidskost a důstojnost u Zemana? 8-o Ale jděte...;-D

7 7
možnosti
JB

R^R^Karma,sice to od zdejších schizofreniků pořádně schytáte,ale vydržte;-)R^!!!!

15 4
možnosti
JK

Proč by to měl schytat? Každý má právo na názor. Ovšem vy jste typický představitel člověka, který na každého s jiným názorem prská a plive.Rv

10 5
možnosti
MR

soustředili bychom se výhradně jen na obchod s méně totalitními zeměmi jako je například USA 8-o8-o8-o8-o

ale k clanku - Zeman sice populisticky keca, ale skutek utek. Madarsko stavi plot proti uprchlikum, a Cesko zatim ceka.

1 1
možnosti
JC

Pane Radku, trošku myslet by to chtělo. Maďarsko má hranice šengenu, my ne.

Hlavně si kopnout zase do prezidenta ČR, to Vy za mořem tak strašně rááádi ...Rv

Ale ještě jednou a pomalu - ČR je sice součást šengenu, ale nemá hranice šengenu, na rozdíl od Maďarska, tudíž ploty stavět nějak nemůže. Na rozdíl od Maďarska, že ano. Je to už jasné?

8 5
možnosti
JS

Referenda se politici bojí, jak čert kříže. Jo, holt lid ještě není vyspělý. ;-D

12 0
možnosti

Konečně někdo, kdo umí rozeznat holt a hold. R^

3 0
možnosti
VR

Jediná věta. Slovákům prezidenta závidím, za našeho se stydím.

16 15
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)