Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je přesně vidět odkud fouká vítr i na dnešní ohlášené obsáhlé stížnosti týkající se informování ČT o Ukrajině. Stojí za ním ti nejaktivnější proruští atktivisté u nás, Štěpán Kotrba a exministr zdravotnictví Ivan David.Rv

8 9
možnosti
AK

I kdyby zrovna oni, no a co? Důležité je, co se tam píše, ať to zkusí někdo vyvrátit.

5 4
možnosti
Foto

Lubomíre, jen mě napadla otázka, čí je vlastně ta Česká televize. Kdo je majitelem. Na Zemana mám svůj názor, ale třeba příklad kalašnikova byl prezentován jinak, než to skutečně řekl. Voni jsou lidi líní si to dohledat, stačí když to bylo v televizi. A skutečně Kalousek to je hodně mediální hvězda. Naštěstí, v životě jde o víc než o řvouny a mínusovače diskuse. Víc rozhodující jsou volby a tam lidi určují svůj osud. Nakonec není marně napsáno, že národ má vládu, jakou si zaslouží.

18 0
možnosti
Foto

Jenže tu Českou televizi jsem si jaksi nezasloužili. V podstatě to by měla být ta poslední naděje, pokud bychom při volbách "selhali". A pokud se uspokojíme s tím, že nám ČT slouží jenom k tomu, aby nám naznačila, že někde musíme hledat pravdu sami, tak je to čistě reklamní agentura na informace a měla by být zadarmo.

13 0
možnosti
JN

J53i15ř59í 28N33o26s82e33k

22. 4. 2016 15:37

Objektivní výběr hostů a expertů na čt24 - denně Kalousek a Němcová, obden Rozumek, Fajtová, Dientsbier, Klvaňa, kníže, mladší Tabery, oba Stropničtí, Kamil Švec atd.

Točí se tam kolečko neziskovek, levicových multikulti a "expertů", co právě dokončili nějaký rozbředlý obor.

Proč k inkluzi nepozvou Klause juniora, ale kývače Valachové? Proč proti Kalouskovi, když už musí být, nedají třeba generála Blaška?

Ale víte co - už to není k pláči, ale k smíchu - jako ty zdejší agitky na no-go zóny, kde by chtěl žít každý (migrant:-)).

Kolego, karma!!

39 5
možnosti
OB

Další lež na obrazovce ČT, ta nepotřebuje komentář ;-DR^

https://www.youtube.com/watch?v=_ZsBa4mVafY

8 2
možnosti
OB

Skvělý souhrn R^ přidám další manipulaci:

Události komentáře, 25. 2. 2016: Reportér Karas z Moskvy hovoří o stoupající oblibě Stalina v Rusku a pražské studio k tomu pouští záběry obyvatel s obrázky Stalina v rukou. Impresivní! Jenže něco tu nehraje. Ty záběry jsou totiž z Gori. Ze Stalinova rodiště. A kde se nachází Gori? V Gruzii. V té Gruzii, jež usiluje o členství v NATO. No nekupte to za 135 korun výpalného měsíčně! ;-DR^

25 6
možnosti

Žádná manipulace, Stalin málem zvítězil v celoruské anketě o nevýznamějšího Rusa jejich dějin nakonec o kousek skončil třetí...

http://www.denik.cz/ze_sveta/rusko_stalin20081229.html

6 2
možnosti
AJ

to s těma zelenýma je jasné.. Jakto že o těch se vysílá a o jiných ne, v tom se s vámi nedá nesouhlasit

2 0
možnosti
MB

U pana Keblůška se není čemu divit. Manipulace divákem si přinesl z komerční televize, kde jsou tyto jedním ze základních pracovních postupů tamních redaktorů.

4 0
možnosti
Foto

Také jsem to registroval. Tady není jiné cesty než radikální změna.

15 0
možnosti
Foto

Ovšem kteří kapři si vypustí svůj rybník? Obzvláště, jistí -li jim ,,stavidlo" správně sestavená ,,NESTRANNÁ" rada, dbající na stanovenou linii;-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)