Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J22i47r42i 83C23e38e

19. 5. 2016 13:17

Pokud je Zeman skutečně tak perfidní jak se tvrdí, navrhne paní Koukal-Soukalovou na státní vyznamenání u příležitosti 28. října.

Co se Lenky Dusilové týká, tak tam se ukázala jako klasický kazatel vody a piják vína...

Holt pořád platí "Pecunia non olet". Ani když jsou z Číny...

1 2
možnosti
Foto

Podle mě se Gabriela zachovala jako naivka jako vždy, dřív konající než myslící. Na přihlouplé otázky moderátora bych vůbec neodpovídal, ani na ty mimo Zemana. Jen ukázala, že je zmanipulovatelná. Ale v biatlonu ji přeji mnoho úspěchů, ve sportu je její síla.

13 6
možnosti
Foto

Protože nesdílí vaše názory tak je zmanipulovaná? ;-D

5 2
možnosti
TC

R^+KARMA. Tak to totiž je. Bohužel.

1 1
možnosti
IS

Jen tak jsem ten text preletel, ale jedine, co mne zaujalo, bylo slovni spojeni: "umelec Ringo Cech".... to by si mohl dat na vizitky. U nas , jak "umelci" starnou, tak je zvykem jim dat pred jmeno jeste "pan s velkym P";-D.

0 7
možnosti
Foto

H48a72n10a 76V48l88k40o98v98á

18. 5. 2016 16:35

Již jsem to psala jinde - Zemana jsem nevolila, nejsem ani volič soc.dem.., nicméně nechápu mánii vymezovat se proti imaginárnímu pozvání na Hrad.

Pokud mne někdo pozve a odmítnu to, je to mé právo. Pak se k tomu možná vyjádřím.

Ale proč se vyjadřovat když mne nikdo nepozval??? A ještě to považovat za odvahu:-/

49 5
možnosti
Foto

Na přímou otázku byla dána přímá odpověď. Není to žádné hrdinství, ale celkem vzácný jev. Kdyby tohle tak dokázali politici. ;-)

3 3
možnosti
JS

Obavam se, ze vsichni tito "odvazlivci" (jak sportopvci, tak umelci) by za komunistu drzeli hubu a krok, protoze vedeli, ze jim jde o karieru, penize a mozna i kriminal. Dnes se teto odvaze rika pravem zviditelneni.

29 3
možnosti
Foto

Říct, že by drželi hubu a krok, mi přijde jako laciné shození toho, co udělali.

A minimálně pokud jde o Lenku Dusilovou, kterou znám jako skvělou muzikantku už z dob, kdy zpívala se Sluníčkem, vím, že se nepotřebuje zviditelňovat. Kdyby to potřebovala, dělala by jinou muziku – talent na to má.

6 3
možnosti
Foto

P22e75t89r 78K62a65d62l61e31c

18. 5. 2016 14:57

Jdete trochu zbytečně ode zdi ke zdi. Odvahu Gábiny je třeba ocenit především v kontextu toho, jak hysterické reakce Zemanových patolízalů jakákoli kritika jejich guru vyvolává. Mohla si snadno spočítat, že jí to vynese schránku zaplavenou nejhoršíma nadávkama a výhrůžkama, a přesto dokázala odpovědět zcela upřímně a bez vytáček. A to je myslím třeba ocenit. Samozřejmě není třeba psát o lekcích z demokracie, to je zase druhej extrém.

8 18
možnosti
RC

Odvahou je jit proti proudu. A pokud se udava oblibenost prezidenta v 60-70%, pak to odvahou je, uz treba jen proto, ze by se to nemuselo libit nekteremu ze sponzoru, na nichz jsou sportovci existencne zavisli.

5 6
možnosti
JH

Sponzor na svém sponzorství vydělává, nemá důvod ho rušit.

0 0
možnosti
RS

Media jsou mocnejsi nez prezident. Stokrat opakovana lez se stane pravdou. A zbytecne se nerika:ten lze jak kdyz tiskne. Nezapomenme ze polopravdy jsou zaludne lzi. Takze je dulezite, nenaletet. Media maji potom pokazenou radost.

7 2
možnosti
PB

...... tak vono když se to veme vod podlahy a čověk se řádně vyvzteká tak potem dává lepší výkon,- taková Záhlavová by vo tem mohla vyprávět ! Si teda nejsu jistej ešivá ten Eben na plovárně bude lepší nebo ta Dusilka dá tej alternativě novej rozměr, ale ta Koukalka by za to ešče mohla zabrat, žejo V!

0 1
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)