Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

„Teď už nebylo pochyb o tom, že s tvářemi prasat se něco stalo. Zvenčí pohlížela zvířata z prasete na člověka a z člověka na prase, a opět z prasat na člověka. Ale nebylo už možné rozlišit, která tvář patří člověku a která praseti“

George Orwell Farma zvířat

0 1
možnosti
ZB

Tak pokud jde o ty sousedy a sekačku.Pokud bude jeden soused sedmkrát soudem usvědčený lhář,tak bych mu nevěřil ani slovo.Tu sekačku ukradl on.Taková je moje životní zkušenost,možná u Vás má notorický lhář stále duvěru a věříte mu každé slovo....to je z mého pohledu poněkud nepochopitelné.

1 3
možnosti
MK

Autor přece nepíše nic o tom, že někomu (dle Vás asi Zemanovi) věří každé slovo. Píše, že pokud neexistují skutečně relevantní důkazy nebo indicie, tak by si rozumný člověk neměl dovolit někoho nebo něco předem soudit.

Co je na tom špatného?

4 0
možnosti
VV

Vy jste takovej rozčepejřenej popleta, viďte?:-)

4 11
možnosti
Foto

Ode mě máte karmu. Rozumně - a konečně s nadhledem - někdo popsal celou situaci.

Jsem opravdu znechucená z toho, co se u nás nyní děje, kolik nenávisti, netolerance a malosti se v lidech bere. Absolutně postrádám respekt a úctu, obyčejnou "úctu"... Stačí si projít jenom diskuze tady na blogu... (tento blog - poznámka pana Pavla Valkouna níže....).

"Jen ten můj názor je ten správný" (zvlášť, když je podpořený mainstreamem). Ale je tady ještě otázka: kde ja pravda? Jsem zhnusená, jak se kupčí s českou státností a plnou (ústa) jí mají pouze ti "správní představitelé toho správného proudu".

Šašci, kteří vyvěsili červené trenky nad Hradem a zničili prezidentskou standardu (symbol české státnosti), jsou považováni za "hrdiny", proboha, co se to s námi jako národem stalo?

Kdo z toho morálního bahna, které se nám hezky postupně vrší na obou stranách barikády, dokáže vytáhnout tu opravdovou p r a v d u ???

32 9
možnosti
PN

P87e49t50r 75N76ě46m69e82c

26. 10. 2016 12:02

Volá se jen oceněným:

http://www.lidovky.cz/stejne-jako-u-bradyho-hrad-volal-predem-jen-vyznamenanym-

pks-/zpravy-domov.aspx?c=A161025_090512_ln_domov_sij

3 0
možnosti
TH

Prominte, jak vite, ze o panu Bradymu vedelo ve svete jen par lidi? mate prot nejaky jakykoliv dukaz? Proc na lzi stavite clanek?

Vice co znamena Hanin kufrik? Dekuji za odpoved.

12 12
možnosti
Foto

A Vy si myslíte, více? A máte ponětí kolik? 10, 100, 1000, 10000?

6 6
možnosti
MN

Když sleduju tu hysterii v médiích a mezi politiky ohledně vyznamenání a oslav na Hradě 28.10., dělá to na mě dojem, že někdo chce u nás další barevnou revoluci, takový pražský majdan, defenestraci Zemana a nastolení toho pravého ořechového prezidenta.

Herman se už nechal slyšet, že bychom mohli klidně být spolkovou zemí Německa, tož jako protektorátní prezident by Herman sedl.

Možná přijde brzy doba, kdy synci z vesnic budou muset vytáhnout svoje vidle a jít mezi elity jim tu pravdu a lásku trochu načechrat a provzdušnit.

28 12
možnosti
MK
MK

R^R^ Pro stvrzení o udělení ocenění je rozhodující dopis s podpisem Mlynáře. Herman to ví, novináři by to měli vědět (ovšem knížecí slintalové dělají záměrně negramoty); jen se divím, proč Hrad nedržel pouze tuto mantru.

P.S.

Pokud je pan Herman alespoň z malé části kněz, měl by si uvědomit, že ho politika zkazila a podat demisi.

13 7
možnosti
PN

P96e97t57r 53N37ě56m78e77c

26. 10. 2016 11:41

NIKDO nerozporuje to, že na seznamu podepsaném Zemanem a Sobotkou už Brady nebyl.

Ale jistě byl na nějakém "neoficiálním" seznamu před návštevou Dalajlamy, jinak by mu Forejt nevolal.

4 4
možnosti
PN

P29e61t17r 64N13ě93m42e56c

26. 10. 2016 11:33

Brady byl na seznamu navržených již 3x, přesto mi Forejt telefonoval až letos. Pokud letos nebyl i na neoficiálním seznamu oceněných, proč mu tedy Forejt volal? A proč mu nevolal i vloni a předloni?

8 0
možnosti
VK

Na to odpověď od Svědků Zemanových nedostanete? Zrovna tak ne, za co Hůlka?

4 5
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)