Diskuse

Konspirační teorie jménem Brady, aneb Stardance, když politici podle médií tančí.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám pocit, že vaše slohové cvičení bylo zbytečně dlouhé a namáhavé, stačilo přece napsat "věřím guru Milošovi za všech okolností" a výsledek by byl stejný. Do konspirací jste se pak zbytečně sám zamotal. :-)

3 1
možnosti

Vik a Nedoma, placeni minusari? Jdou podle jmen, nebo si ctou, co minusuji?

0 0
možnosti

Nevím co tu řešíte, ale podle všeho dostal Zeman befehl z Číny, že Bradyho nesmí vyznamenat proto, že se jeho synovec sešel s dalajlámou. Čínští komouši ho mají rádi jak osinu v řiti a proto je jakýkoliv kontakt s ním nežádoucí. No a náš pejsek jen zavrtěl ocáskem a splnil příkaz s vidinou nějakých prebend po své podivné milce točící se okolo "čínských investic" - Tvrdík, Mynář bez bezpečnostní prověrky atd. To že se náš p. prezident chová poněkud nestandardně naznačují minimálně 2 události z nedávné doby.

1. Pohřeb prezidenta Kiska. Čas byl dán, normálně by člověk očekával, že vzhldeme k významu takové návštěvy samozřejmě pojede včas. Když to nestihne, tak Ovčí Mluvčáček začne vykládat lži o tom, že za to můžou letoví dispečeři. Pak se ovšem ukáže, že letadlo s prezidentem rolovalo na dráhu kolem třičtvrtě na jedenáct a on tam měl být v jedenáct. Při všech přednostech, které prezidentské letadlo má, bych očekával, že odletí nejpozději v 9:30, aby se tam dostal včas. Přijít včas na pohřeb či svatbu je slušností, kterou dodržuje drtivá většina normálních lidí. Prezident zřejmě nemusí, protože Mluvčáček nakonec řekne, že neměl nic důležitého, co by ho zdrželo. Takže na to hodil bobana a nevstal.

2. Pohřeb Perese. Na pohřeb Perese, jednoho z nejvýznamnějších státníků 20. století, přiletí dva prezidenti z USA, x dalších atd. a náš p. prezident si místo toho válí šunky na jakémsi pochybném fóru placeném kremelským šíbrem Jakuninem na Rhodu. Ano, je lepší ležet na pláži, než se být na pohřbu. Je to ale trapné. To by neměl dělat prezident země, která se bije v prsa, že je přítelem a spojencem Izraele.

Já jsem pro jediné řešení - návrat ke konstituční monarchii, určitě by se mezi potomky české šlechty našel král či našla královna, kteří by byli morálně na výši, nezávislí na úplatcích a s potřebnými styky v rámci Evropy. Následně by odpadla šaškárna s tím, zda volit toho či onoho s rizikem, že se zase šáhne vedle. Kupodivu, konstituční monarchie bývají stabilnější.

5 4
možnosti

Zapominate na jednu vec - na jedne strane "konfliktu" stoji usvedceny mnohonasobny lhar. A ostatne i nekolikrat lhali v ramci teto udalosti.

5 3
možnosti

M61i96l77a69n 46V92i54k

27. 10. 2016 11:18

Herman už lhal mnohonásobně?

4 4
možnosti

Zajímavý postřech od MUDr. M. Macka "Kdyby si novináři dali práci, jistě by záhy objevili (tak jako já) následující text http://www.international.gc.ca/protocol-protocole/policies-politiques/honours_decorations_policies-politiques_medailles.aspx?lang=eng A zjistili by, že o přijetí státního vyznamenání kanadským občanem (a tím je Jiří Brady podle vlastních slov od roku 1967) od cizího státu musí rozhodnout kanadská vláda. Oficiální žádost se musí podat na kanadské ambasádě v té které zemi. Celá ta procedura pak jistě netrvá pár dnů a musí se tedy dělat s patřičným předstihem. A teď mi vysvětlete, jak to ten Zeman udělal, že po přijetí dalajlámy Hermanem 18. 10., tedy 10 dnů před udílením vyznamenání, se rozhodl Jiřímu Bradymu řád neudělit, neviditelně stáhl žádost (která na kanadskou ambasádu nikdy nedorazila) a zahladil všechny stopy. Není nejvyšší čas začít klást ministru Hermanovi spoustu velmi nepříjemných otázek? " R^EU;-D

10 4
možnosti

To je sice relevantni poznamka, pak byste se mel ale take ptat, proc Forej Bradymu volal. A pokud nevolal, proc to Forejt nevyvraci, ale mlci s tim, ze to 28.10. nebude k vyznamenanym nic sdelovat, pricemz uz ale Sobotka potvrdil, ze Brady vyznamenani dostat nema?

2 2
možnosti

Media se v tomto pripade vozi jen po nekom, kdo ma neustale potrebu lhat a mlzit.

1 3
možnosti

aaaa, minus od strejdy Vika :) ale za co? Neni prokazano a soudem i uznano, ze Zeman lhal?

2 2
možnosti

P16e36t67r 18M71a22l42ý

27. 10. 2016 8:45

No, hlavně jste nezmínil jeden důležitý faktor. Hradu a jeho lží, pletich a arogantní malosti už má spousta lidí prostě plné zuby. A tohle byla poslední kapka. Nemá cenu uvažovat o hlubokých souvislostech atd. Také úvahy o tom, co vás děsí, jsou sice zajímavé, ale už jaksi navíc. Na oplátku vám sdělím, co děsí mě. A to je stále neuvěřitelně vysoká podpora stávajícího prezidenta. Takhle skutečnou osobnost nevybereme asi nikdy.

4 6
možnosti

Kolik lidí ho obdivuje a jak víte, že o něm nikdy neslyšeli a jakou to má vypovídací hodnotu o bodech níže? Proč se ozvali na podporu Bradyho až nyní, je dáno přirozeně tím, co tomu předcházelo, viz. body níže. Je vůbec třeba, aby Bradyho někdo předem obdivoval k tomu, aby Vaše teorie fundovala a body níže nebyly tedy irelevantní? Ne není. To, že se o Bradym nyní více ví a lidé nyní mají potřebu se s ikonou ztotožnit, aniž by ji dříve znali, byť třeba na protest vůči hradu a deklaraci, něco mění na bodech níže? Nemění. I kdyby Bradyho a jeho práci neznalo moc lidí, neznamená to, že hrad nemá potřebu činit kroky poslušné Číně a v tomto zájmu jednat. Jedná se tak pouze o klamy odvádějící pozornost. Takže zkuste tyto body rozporovat jinak než klamy odvádějícími pozornost.

1) Brady byl navržen již třikrát, ale volali mu až letos

2) Brady, Bradyová: Pan Forejt mi 12.10 telefonicky vysvětlil, kolik lidí se mnou může na ceremoniál přijít, a že další detaily projednáme, až se objevím v Praze (číslo je v záznamu telefonu)

3) 18.10. Herman se setkává s dalajlámou

4) Zeman, Sobotka, Hamáček, Štěch deklarují poslušnost Číně

5) Herman obdrží SMS z KPR o odložení vyznamenání

6) Forejt: Někteří lidé, když se dostanou do návrhu Senátu či Sněmovny na vyznamenání, mají pocit, že poctu skutečně získají.

7) Ovčáček: Vyznamenání nemohou dostat všichni. Pan Brady nedostal písemné oznámení.

8) Hůlka potvrzuje, že mu udělení medaile oznámili také telefonicky.

Závěr: Detaily projednáme, až z Kanady přiletíte do Prahy, ale je to jen pouze Váš pocit a musel byste to dostat písemně.

7 10
možnosti

Když už jsme u těch bodů, tak bod 2) dokažte nebo uveďte nějaké relevantní indicie. Klidně to mohl poplést i sám Forejt, popř. někdo jiný - vyloučit se to nedá!

Nezlobte se na mne, ale opravdu nejsem ochoten věřit tomu, že všichni (nebo spíše většina z nich), co tak halasně vytrubujou svou znechucenost SKUTEČNĚ ví, jak se celá věc doopravdy udála. Jak se to událo mezi Danielem Hermanem a Milošem Zemanem nevíte ani Vy ani já, a snad kromě nich 2 samotných asi vůbec nikdo další. Jenomže na tom byla právě celá kauza postavena - že MZ to vyznamenání nějakým způsobem podmiňoval.

Mějte pěkný den :-)

8 1
možnosti
Foto

Pane Kvapile, kolik těch budoucích vyznamenaných znáte, aniž byste si je musel vygooglit? Hůlku.........

3 13
možnosti

J66o19s50e61f 10N90o97v58á80k

27. 10. 2016 8:15

a vy jich znáte kolik?

pokud vím tak seznam je tajný

4 0
možnosti