Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Skvely nastrel, vsechny rany uprostred terce. Jestli tak umite i na bezkach budete v biatlonu, treba ve vytrvalostnim zavodu, k nepredstizeni.

5 0
možnosti
Foto

Na to nepřešla česká média, na to jste přešli vy, fanatičtí obhájci prezidenta Zemana, protože nic jiného vám nezbývá. Vy to řešíte tak, že když někdo někoho zabije a média o tom napíší, tak špatný není ten vrah, ale ta média:-)

4 9
možnosti
ZJ

Jandová, neustále bdící.

7 2
možnosti
Foto

O20t34a32k44a75r 55S90e21k97l

19. 11. 2016 7:48

Naprosto souhlasím s Vaším představením vlastní osoby pod fotografií.:-)

9 0
možnosti

To sebehodnocení panem Kvapilem je nejspíš jediné pravdivé.

2 0
možnosti
RK

Moc dobře napsaný článekR^

Sledovala jsem to cupitání pana Pitharta na tom pódiu a poslouchala tu jeho doufající řeč a začalo mi ho být líto. Stejně jako před pár týdny pana Bradyho. V obojím případě jsem si také něco dost nepěkného pomyslela o jejich loutkovodičích. Vždyť ty dva seniory vystavili neskutečnému ponížení a v podstatě si je vzali jako hole do ruky s jediným cílem - na Zemana.

11 4
možnosti
VS

Předpokládám, že ty třeskutě žertovné texty v obrázcích budou nejspíš z vaší hlavy, že?

4 2
možnosti
Foto

... tak jednu výhodu to má, alespoň je vidět kdo je kdo tady na blogu, a taky mezi diskutéry a pod. - a je vidět, čemu tady lidí fandí, co čtou a karmují - příznačné, nebo ne?;-D Platí zde ono: To je tak blbé, že se to bude určitě líbit.

6 6
možnosti
LP

Děkuji Vám. Líbí se mi to. Jen ten pravopis - hlavně záměna měkkého i a tvrdého y mě ničí. Ale co, nejsme na hodině češtiny...

7 0
možnosti
ZJ

Češtin má dvě yi proto, aby bylo z čeho vybírat.

2 0
možnosti
PB

..... škoda že to maj nyčko tak rozbředlý a skákaj z jedný lásky a pravdy na druhou,- von VHVblahý paměti, reprezentoval všecko v jednom,- tzv. šaškec na ultimum, takže všeci měli vokamžitě jasno a nemuseli nad tem pět vteřin přemejšlet;-DR^!

8 1
možnosti
SN

:-)....Autore, jste dobrý! Lépe už ba to napsat nešlo. Halíka jsem obdivoval za totality. Dnes....vlk, v rouše beránčím, jak praví bible. R^R^R^

10 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 3
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)