Diskuse

Jak česká média pozvolna přešla z Bradyády k Pithartiádě, na Vánoce se těším na Halíkiádu.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za pozitivní reakce i ty negativní, týkající se těch pravopisných chyb, snažil jsem se je opravit. Takže předsevzetí do budoucna, příště si to po sobě kontrolovat ;-) Jen poznámka k Ábelovskému, Kopřivě a jim podobným. Ne každý má stejný smysl pro humor jako Vy ;-) Tak se omlouvám jak za sebe i za zde ostatní, že se smějeme jiným věcem, než Vy. ;-)

6 0
možnosti

R^ Blog se Vám povedl, na nějaké hadí syčení anebo pár žahanců bílý tesák, stejně tak na nějaké chybky - ty se vloudí občas, ale obsahu to neubralo zhola nic. A karma vysoká po právu!

2 0
možnosti

Z ty tři králové R^. To je pecka. Ta šelma je taky velmi nebezpečnáR^, Halík, ale taky dobře halíR^. Na straně Klause se stydím za tyto hráče s falešnými kartami. Už odhalují svůj polointelektuální původ více než-li odboráři.

3 0
možnosti

P92a23v84e62l 44K27h50a62i91l

19. 11. 2016 15:53

Je zajímavé kolik lidí považuje za nutné otírat se o Pitharta. Přitom je člověk, který ve funkci premiéra odmítl a oznámil pokus nabídnout mu milionový úplatek. Je příznačné, že stejným lidem nevadí např. podezření na financování volební kampaně penězi Lukoilu.

7 6
možnosti

Trapné až přibl.lé, míním tím celý článek....

8 7
možnosti

Ty stupidní vtípky jsou ještě stupidnější díky těm šíleným hrubkám. :-P

7 5
možnosti

těžko se to skousává, kdybych byl na druhé straně barikády, také bych byl zřejmě vystresovaný, frustrovaný, možná až zuřivý či naopak depesivní, jako sluníčkáři

Putin a Trump si padli do oka

paní Trumpová bude velvyslankyní místo Sorošovského Shapira

Zeman bude zvolen na dalších 5 let

Krym je a zústane Ruské federace

Ukrajina je v ekonomicky koncích

sedláci a horníci z Donbasu převálcovali polofašistické Azovy a Pravé sektory z Kyjeva

Čína je velmoc , kterou si předchází amíci, angláni, němci

v Bulharku zvolili proruského prezidenta

v Moldavsku zvolili proruského prezidenta

v Estonsku se obrací lidé k Rusku

5 2
možnosti

Bylo by zajiste i Panu Bohu mile, dat se cestou odzbrojovani misto cesty zbrojeni. Ted je uz jen otazkou, kdo je vic. ONI ci i jimi pouzivany Buh.

2 1
možnosti

Řekl bych, že se někdo snaží zaplnit prázdné místo po Volšerovi. Takový třeskutý humor. Dětský, brutální..... No koho pobavil? Opět musím dát Zemanovi za pravdu. Třetina národa jsou....:-)

7 8
možnosti

dětinské je ,komolit jméno a není Vám divná , ta čtenost a karma ? pobavil 1400 čtenářů, zatím po ránu a tipuji , že jich bude o pár tisíc více a to je na idnes , velmi slušný;-D

7 3
možnosti

objektivně, čtenost je a bude ještě veliká , karma jek Brno

1 3
možnosti