Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže jestli sem dobře pochopil váš text: je dobře, že Zeman bude v jediný konkrétní den na oslavu, v době kdy jsou opravdu vážné rouzepře mezi Japonskem a Čínou a i Zeman ví, jak bude jeho přítomnost vykládána. Podle mě to dobře vůbec není. Dorazí asi jako jediný a dostane se mu bouhřlivého uvítání, to on má moc rád. Ale z hlediska republiky to bude mít spíš nebezpečný dopad. V Číně máme 5% vývozu, možná ještě míň, Čína nechce nic dovážet.. ona je přebytková ekonomika a hledá, kde by ty svoje výrobky udala, chce Evropský trh neb o Afriku. Protože se u ní už zrormovala silná střední třída, která už má určité nároky za práci, je možné, že některé jejich zboží budou přesouvat dál do vnitrozemí a do Indii a nebo do Evropy. Pořád to ale není druh investic, které by nám moc pomohli. Ale poté co to udělá, tak západ už bude opatrnější a když je potřeba pevný společný postoj k vyjednání kontraktu, radši čr vynechájí.. protože ti Češi, by zase něco mohli udělat.  A na závěrem, protože to zaznamenánám všude: Západní představitelé tam také jezdí.. jen vynechají konkrétní den, kdy by se mohl stát objektem vnitropolitického boje v číně, podobně jako to udělala Angela Merkel u Putina.  Zvláštní výsadu, že se pan prezident nacpe kam může a ještě je pochválí, jaký tam mají pořádek a nezmíní se o nedodržování lidských práv a Čína z toho bude paf. Tak to velký omyl. Zrovna těchto typů lidí si Číňané moc neváží a je to zvláštní, protože pan prezident se chlubí jak četl konfusia nebo Laoc. Měl by se alespoň poradit z nejlepším žijícím odborníkem na Čínu s panem Kissingerem. Nebude to levné, ale pro ČR by se to vyplatilo.

0 0
možnosti

Bývam na Slovensku, ale viac sa mi vidí Zeman. Kiska je taký ťažko uchopiteľný, diplomatický slizoun Zeman je naopak "vesnický chlápek", ktorý hovorí tak, ako mu zobák narástol.

Zeman má vlastný názor, Kiska len ako papoušek opakuje, čo sa k nemu dostane z Bruselu a Washingtonu...

4 1
možnosti

V utorok podpísala slovenská vláda po 2-mesačnom rokovaní zmluvu s Rakúskom o prijatí utečencov do priestorov ministerstva školstva.

Do podpisu zmluvy sa nevyjadrili miestni obyvatelia, až po podpise v nedeľu sa konalo referendum.

0 0
možnosti

Přeceňujete možnosti obou prezidentů. Oba mohou jen populisticky (nebo nepopulisticky) kecat, ale rozhodnutí leží na vládě a parlamentu. :-P

1 0
možnosti

M57i26l34a79n 24K87e88s57l

10. 8. 2015 15:04

Mohou však ovlivnit občany-voliče a ti to potom vládnoucím partajím spočítají.

0 0
možnosti

Tak zas máme v alejích nablito. Myšleno v této diskuzi. Všimněte si, kdo používá tenhle vytříbený slovník vzhledem k našemu prezidentovi, byť to nebylo to hlavní téma článku. Ale oni se přišli vyblinkat, tak to stačí. Hlavním tématem článku přeci bylo, že nějaký prezident si dělá z občanů legraci a klidně jim nechá nakvartýrovat do svého obydlí cizáky, které tam nikdo nechce. Asi o tom by se mělo debatovat.

Třeba, jak by se líbilo mně, kdyby mi do domku nastěhovali osm deset mladých černoušků.....

3 2
možnosti

...pro mě seš cizák ty....

0 2
možnosti

Pán Kiska ma v tejto veci veľmi nemilo prekvapil.

5 1
možnosti

Myslím si, že nielen Vás. Moji príbuzný, čo tam žijú a volili ho, to dnes ľutujú ...:-/

3 2
možnosti

Kiska mi typove pripomina Bakalu. A na rozdil od Zeman prodelal skoleni v USA a vysledky jsou znat.

7 2
možnosti

A me Zeman pripomina Jelcina.!!

0 1
možnosti

J10a78r78a 58R73a31n40k

10. 8. 2015 1:58

Sorry, ale uz to s tim pochodem na Vychod prehanite....fakt jeste nejste v duchodu8-o

2 5
možnosti
Foto

já psal někde v článcích, že chci na východ? nebo Vy také patříte mezi ty co nejsou schopni rozlišit ruskou a českou propagandu ? :-)  :-)

0 0
možnosti
Foto

Máme prezidenta, kterého zvolila většina lidí co šla volit. Já ho volil a jsem spokojen s tím, že je takový jaký je. Jestli tady někdo z jeho voličů je s ním nespokojen chápu jeho rozčarování. Jestli, ale někdo volil jeho proti kandidáta a od roku 2013 se z prohrou nedokáže vyrovnat tak toho je mi líto. Mohu jenom doporučit aby vydržel do roku 2018 potom to může změnit.

13 4
možnosti

M98i72l16a10n 75K95e46s34l

9. 8. 2015 22:10

Pořád jen  opilý,opilý.Ať hodí kamenem,kdo nikdy nebyl.Já házet nebudu.Takových neházečů bude v Česku dost.To se u Rusů stane hned.Oni snad mají ty vnitřnosti vyvložkovaný.Když od nich odpochodujete po svých je to ještě dobré.

1 6
možnosti

J44a10r97a 43R94a30n43k

10. 8. 2015 2:03

Ovsem, Vy byste ve svete nemel znamenat tolik, co hlava statu, vite o nekom jinem, krome Idy Amina, kdo by se tak choval?

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2324457/Drunk-Czech-president-Milos-Zeman-hardly-stand-ceremonial-occasion.html

1 3
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)