Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Žádnou havránkovo fotografii jsem nenašel (pokud to není ta fotka nějakého L.K. vpravo nahoře). Asi to s tou předpokládanou noblesou a nadhledem nebylo tak horké:-/

0 0
možnosti
Foto

fotka je u článku, než si ho otevřete :-)

0 0
možnosti
Foto

doplňuji a upřesňuji... Vaše fotoblogy jsou hezké a zajímavé:-) říkám to poctivě.., a tak jak Vy říkáte, jak já si to u Vás vždy pokazím.... tak já říkám, že těmi fotoblogy Vy si to zase u mne vylepšíte...

1 0
možnosti
Foto

Oceňuji Váš přístup. Je dobré, když v mimopolitických tématech se lidé dokáži pochválit i když v oné politice si třeba nemohou přijít na jméno. :-)

1 0
možnosti

;-D;-D;-D Pozdrav do epicentra pravdomluvných !!;-O!!;-O!!

1 0
možnosti

Připadám si jako Alenka v říši divů. Netvrdím, že zpravodajství ČT není místy tendenční, ale téměř všechno, co jste ve svém článku označil jako lež, je ve skutečnosti pravda. Není snad pravda, že samopal Kalašnikov byl Zemanem zmíněn v souvislosti s možností, jak se zbavit nepohodlného premiéra ? A byť to byla pochopitelně nadsázka, rozhodně to nebyl nějaký vstřícný krok vůči Sobotkovi. A o jakých "uprchlících" z Ukrajiny to mluvíte ? Nebyli to náhodou občané z českými kořeny, kterým jsme umožnili návrat do staré vlasti ? A jak tato akce souvisí se Zemanovou averzí vůči současným uprchlíkům z Blízkého východu, či Afriky ? A jak mám rozumět tomu, že není pravda, že na Albertov nebyli vpuštěni odpůrci Zemana, když to veřejně přiznali i organizátoři ? 8-oTen váš článek je přímo ukázková demagogie. Rv:-/

4 2
možnosti
Foto

U Vás se neinformovanost a z toho plynoucí zkreslená realita dá omluvit, neživíte se (veřejnoprávním) informováním. Nelze ji však omluvit u redaktorů ČT

2 2
možnosti
Foto

O50t70a78k49a81r 37S84e72k72l

22. 4. 2016 20:36

Ještě jste zapomněl - 19.4. redaktorka Miková slibovala pro Moravu 20 st. Celsia a bylo toliko 18 st,

Já bych ji odvolal.;-D

12 14
možnosti

Českou televizi a vlastně vůbec nějakou nesleduji již několik let. Pouze čas od času se nechám přemluvit na nějaký dokument a to hlavně o Druhé světové válce a holocaustu.

No dobrá, ČT lže, ale problém je spíše v tom, že nelže, ale přikládá různým zprávám různou důležitost a tím i preferenci.

6 3
možnosti
Foto

O40t24a50k32a37r 60S89e11k59l

22. 4. 2016 20:39

Nechápu. Dle vlastních slov na ČT nezíráte ( toliko výjimečně), ale problém znáte. Nebo se jedná o dobu před čtyřmi lety ?

3 4
možnosti
Foto

;-Dpane Kvapile Lubomíre, je to mimo!, co teď napíšu, vím to... je to Vaše věc, je!!!, vím to taky... ale já vám při Vašem věku , fotce , nevim.... prostě nechcete se přestat vzhlížet v noblesních unadávaných pánech, co je člověk v životě nenachytal, že by psali třeba o ženských, no zkrátka nechcete se radši pustit do těchto milejších věcí a psát o holkách? nebo nevím... nějak moc vážnosti na mě... vlastně to nemyslim zle, leč nepomůžu si.

8 21
možnosti

O děvčatech je škoda psát. Lepší je, je milovat :)

9 0
možnosti

O10n47d50ř88e90j 35N35ý60č

22. 4. 2016 16:27

Souhrn lží ale vašich rozhodně ne čt. Kalašnikov byl útok na Sobotku. A to se nechci pouštět do diskuze o tom jestli to byla spontánní odpověd nebo předem připravená šou. Zeman prostě dodnes neunesl výsledky parlamentních voleb. Při tom incidentu na malé straně netvrdil jste náhodou vy nebo pan Havránek nejdříve že to byla policejní provokace což byla lež? A těmi červenýma kartama máte pravdu. Nebyla jedna ale dokonce dvě. A tito lidé byly v přímém přenosu eliminováni. Být to za pár let jestli budeme stabilizovat společnost podle našeho čínského vzoru kdoví jak by tito lidé dopadli. A to že tam odpůrci nebyly vpuštěni je fakt. a to že Zeman nechce přijmout ani jednoho muslimského uprchlíka je taky fakt. Jestli redaktor slůvko muslimského vypustil nevím nekoukal jsem na to jenom bych to nenazval lží. Ale pořád je to všechno naprostá malichernost v porovníní s desítkami i soudy potvzených lží Zemana. Jestli jste tak kritický k čt tak to musíte Zemana úplně nesnášet což kupodivu neděláte.

9 23
možnosti

Vy musíte být velmi frustrovaný člověk. Zeman možná neskousl výsledky parlamentních voleb, ovšem Vy jste přímo zářný příklad toho, jak Zemanovi odpůrci neskousli porážku v prezidentských volbách.

Navíc lží se snažíte vyvracet údajné lži autora.

9 2
možnosti

Když to tak čtu, docela nerad bych se někdy dožil zglajchšaltováné ČT podle Kvapila či Havránka...To by byly pravidelné, každodenní pořady o slunci našem jasném a moudrém na Hradě apod., nádhera;-D

13 24
možnosti

A nebylo by. To hezke dozvidat se zase kolik tun uhli vytezili haviri, kolik hutnici odlili zeleza a zemedelci vypestovali psenice. Oba panove by byli jiste spokojeni.

7 12
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)